Informació del lloc web i política de privadesa

 

Hem creat aquesta informació  declaració de privadesa per tal de demostrar el nostre compromís amb la privadesa de qualsevol informació personal proporcionada per aquells que visiten i interactuen amb aquest lloc web. Mantenim la privadesa de la vostra informació personal amb la màxima consideració. A continuació es mostren les nostres pràctiques de recollida i difusió d'informació per a aquest lloc web.

Reconeixem la importància de protegir la vostra privadesa i la nostra política està dissenyada per ajudar-vos a entendre com recopilem, utilitzem i protegim la informació personal que ens proporcioneu i per ajudar-vos a prendre decisions informades quan utilitzeu el nostre lloc. Aquesta política s'avaluarà contínuament en funció de les noves tecnologies, les pràctiques empresarials i les necessitats dels nostres pacients.

Finalitat d'aquest avís de privadesa

 

  1. Aquest avís de privadesa té com a objectiu proporcionar-vos informació sobre com recopilem i processem les vostres dades personals mitjançant l'ús d'aquest lloc web. Aquest lloc web no està pensat per a nens i no recollim conscientment dades relacionades amb nens.

  2. Això  És important que llegiu aquest avís de privadesa juntament amb qualsevol altre avís de privadesa o avís de processament just que puguem proporcionar en ocasions específiques quan estem recopilant o processant dades personals sobre vostè, de manera que sigui totalment conscient de com i per què estem utilitzant les seves dades. Aquest avís de privadesa complementa els altres avisos i no pretén anul·lar-los.  

 

Controlador

  • The Willerby and Swanland Surgery és el responsable del tractament i és responsable de les vostres dades personals (anomenades col·lectivament "la pràctica", "nosaltres", "nosaltres" o "el nostre" en aquest avís de privadesa).

  • S i vostè té alguna pregunta sobre aquest avís de privacitat si us plau, poseu-vos en contacte amb l'Administrador de la Pràctica. Cirurgia de Willerby i Swanland. Cirurgia Willerby. Carrer Major 45. Willerby HU10 6BP.

  • Teniu dret a presentar una queixa en qualsevol moment a l'Oficina del Comissionat d'Informació (ICO), l'autoritat de supervisió del Regne Unit per a qüestions de protecció de dades (www.ico.org.uk). Tanmateix, agrairem l'oportunitat de tractar les vostres inquietuds abans d'apropar-vos a l'ICO, així que poseu-vos en contacte amb nosaltres en primer lloc.   

 

Canvis a l'avís de privadesa i el vostre deure d'informar-nos dels canvis

És important que les dades personals que tenim sobre vostè siguin exactes i actuals. Si us plau, mantingueu-nos informats si les vostres dades personals canvien durant la vostra relació amb nosaltres.

 

Enllaços de tercers

Aquest lloc web pot incloure enllaços a llocs web, complements i aplicacions de tercers. Si feu clic en aquests enllaços o habiliteu aquestes connexions, és possible que tercers puguin recopilar o compartir dades sobre vosaltres. No controlem aquests llocs web de tercers i no som responsables de les seves declaracions de privadesa. Quan sortiu del nostre lloc web, us recomanem que llegiu l'avís de privadesa de cada lloc web que visiteu.

 

Les dades que recopilem sobre vostè

Dades personals, o informació personal, significa qualsevol informació sobre una persona a partir de la qual es pugui identificar aquesta persona. No inclou dades on s'ha eliminat la identitat (dades anònimes).

 

Quina informació recollim?

  1. Quan visiteu aquest lloc web, podeu proporcionar-nos dos tipus d'informació: informació personal que decidiu divulgar amb coneixement de causa que es recull de manera individual i informació d'ús del lloc web recopilada de manera agregada mentre vosaltres i altres navegueu pel nostre lloc web (galetes). ). Mirar abaix  detalls sobre les galetes.

  2. No en recollim cap  de dades personals sobre vostè (això inclou detalls sobre la seva raça o ètnia, creences religioses o filosòfiques, vida sexual, orientació sexual, opinions polítiques, afiliació a sindicats, informació sobre la seva salut i dades genètiques i biomètriques) que s'emmagatzemen en aquest lloc web o obtinguts mitjançant formularis incrustats dins d'aquest lloc web.

 

Informació personal que trieu proporcionar:

 

Registre / Sol·licitud / Comentaris  Informació
Quan tu
  ompliu qualsevol dels formularis per obtenir informació, serveis o comentaris sobre els serveis de cirurgia  ens proporcionaràs alguna informació sobre tu.

 

Informació de correu electrònic
Si trieu correspondre amb nosaltres per correu electrònic, podem conservar el contingut dels vostres missatges de correu electrònic juntament amb la vostra adreça de correu electrònic i les nostres respostes. Oferim les mateixes proteccions per a aquestes comunicacions electròniques que utilitzem en el manteniment de la informació rebuda per correu i telèfon.

Informació d'ús del lloc web

Similar a altres  Llocs web, el nostre lloc web utilitza una tecnologia estàndard anomenada "cookies" (vegeu l'explicació a continuació, "Què són les galetes?") i fitxers de registre del servidor web per recopilar informació sobre com s'utilitza el nostre lloc web. La informació recopilada mitjançant galetes i registres del servidor web pot incloure la data i l'hora de les visites (des de les adreces IP de l'ordinador), les pàgines vistes, el temps passat al nostre lloc web i els llocs web visitats just abans i just després del nostre lloc web. Aquesta informació no l'identifica com a persona individual sinó que només identifica l'adreça IP de l'ordinador.

 

Com utilitzem la informació que ens proporcioneu?

A grans trets, fem servir la informació personal amb finalitats d'administració de serveis als pacients, inclosa la prescripció repetida  servei que vau sol·licitar, per processar sol·licituds de registre o salut de viatge, per supervisar l'ús del servei  millorar el nostre contingut i  ofertes i personalitzar el contingut, la disposició, els serveis i altres finalitats lícites del nostre lloc. Aquests usos milloren el nostre lloc i l'adapten millor a les vostres necessitats.

 

Aquesta informació es pot compartir amb altres persones dins de la pràctica per revisar com presentem els nostres serveis als pacients per identificar qualsevol problema o millora.

Tingueu en compte que podem processar les vostres dades personals per a més d'un motiu legal en funció de la finalitat específica per a la qual fem servir les vostres dades. Si us plau  veure el nostre  pàgina GDPR

 

Què són les galetes?

Una galeta és un document de text molt petit, que sovint inclou un identificador únic anònim. Quan visiteu un lloc web, l'ordinador d'aquest lloc li demana permís per emmagatzemar aquest fitxer en una part del vostre disc dur específicament designada per a les galetes. Cada lloc web pot enviar la seva pròpia galeta al vostre navegador si les preferències del vostre navegador ho permeten, però (per protegir la vostra privadesa) el vostre navegador només permet que un lloc web accedeixi a les cookies que ja us ha enviat, no a les que us han enviat. altres llocs. Els navegadors solen estar configurats per acceptar galetes. Tanmateix, si preferiu no rebre cookies, podeu modificar la configuració del vostre navegador per rebutjar les cookies. Si trieu que el vostre navegador rebutgi les galetes, és possible que algunes àrees del nostre lloc no funcionin tan eficaçment quan les vegi l'usuari. Una galeta no pot recuperar cap altra dada del vostre disc dur ni transmetre virus informàtics.

Com utilitzem la informació que recopilem de les galetes?

Quan visiteu i navegueu pel nostre lloc web, el lloc utilitza cookies per diferenciar-vos d'altres usuaris. En alguns casos, també fem servir galetes per evitar que hagis d'iniciar sessió més del necessari per a la seguretat. Les galetes, juntament amb els fitxers de registre del nostre servidor web, ens permeten calcular el nombre total de persones que visiten el nostre lloc web i quines parts del lloc són més populars. Això ens ajuda a recollir comentaris per millorar constantment el nostre lloc web i servir millor als nostres pacients. Les galetes no ens permeten recopilar cap informació personal sobre vostè i no emmagatzemem intencionadament cap informació personal que ens va proporcionar el seu navegador a les seves galetes.

     

Adreces IP

Les adreces IP les utilitza el vostre ordinador cada vegada que us connecteu a Internet. La vostra adreça IP és un número que utilitzen els ordinadors de la xarxa per identificar el vostre ordinador. El nostre servidor web recull automàticament les adreces IP com a part de les dades demogràfiques i de perfil conegudes com a dades de trànsit perquè se us puguin enviar dades (com ara les pàgines web que sol·liciteu).

 

Compartir i vendre informació

No compartim, venem, prestem ni lloguem cap informació que identifiqui de manera única a un usuari (com ara adreces de correu electrònic o dades personals) amb ningú, excepte en la mesura que sigui necessari per processar transaccions o proporcionar els serveis que heu sol·licitat.

 

Desactivació

Podeu demanar-nos a nosaltres o a tercers que deixem d'enviar-vos missatges de màrqueting en qualsevol moment. Tanmateix, en aquest moment no enviem missatges de màrqueting i no tenim previst fer-ho.

Canvi de finalitat

  • Només utilitzarem les teves dades personals per a les finalitats per a les quals les vam recopilar, tret que considerem raonablement que necessitem utilitzar-les per un altre motiu i que aquest motiu és compatible amb el propòsit original. Si voleu obtenir una explicació sobre com el tractament per a la nova finalitat és compatible amb la finalitat original, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

  • S i hem d'utilitzar les seves dades personals per a una finalitat diferent, us ho notificarem i anem a explicar el fonament jurídic que ens permet fer-ho.

  • Tingueu en compte que podem tractar les vostres dades personals sense el vostre coneixement o consentiment, d'acord amb les normes anteriors, quan així ho requereixi o permeti la llei.

Revelacions de les seves dades personals

Exigim a tots els tercers que respectin la seguretat de les seves dades personals i que les tracten d'acord amb la llei. No permetem que els nostres proveïdors de serveis de tercers utilitzin les vostres dades personals per als seus propis propòsits i només els permetem processar les vostres dades personals per a finalitats especificades i d'acord amb les nostres instruccions.

Transferències internacionals

  1. El nostre lloc web està allotjat per justhost.com ( https://www.justhost.com/ ) i durant l'allotjament poden utilitzar servidors basats fora del Regne Unit i  pot recollir  data d'ús anònim del nostre lloc web per ajudar-nos amb les dades agregades (com anteriorment). Justhost té una política de privadesa completa que es pot consultar aquí  https://www.justhost.com/privacy-policy

  2. W uan vam transferir les seves dades personals fora de l'EEE, ens assegurem un grau similar de protecció es concedeixen a ella, assegurant a l'almenys una de les següents mesures de seguretat s'ha implementat i que només a transferir les seves dades personals als països que han estat considerats per proporcionar un nivell adequat de protecció de les dades personals per part de la Comissió Europea.

Seguretat de dades

  1. Hem implementat mesures de seguretat adequades per evitar que les vostres dades personals es perdin accidentalment, s'utilitzin o s'accedeixi de manera no autoritzada, alterades o divulgades (utilitzem el programari Sitelock - vegeu  https://www.sitelock.com/ ). A més, limitem l'accés a les vostres dades personals a aquells empleats, agents, contractistes i altres tercers que tinguin una necessitat de saber-ho. Només tractaran les teves dades personals segons les nostres instruccions i estan subjectes a un deure de confidencialitat. 

  2. Hem establert procediments per fer front a qualsevol sospita d'incompliment de dades personals i us notificarem a vostè i a qualsevol regulador aplicable d'una infracció quan estiguem obligats legalment a fer-ho.

Retenció de dades

  1.   Només conservarem les vostres dades personals durant el temps que sigui necessari per complir  les finalitats per les quals l'hem recollit, inclosa la finalitat de satisfer qualsevol requisit legal, comptable o d'informació.

  2. Per determinar el període de conservació adequat de les dades personals, tenim en compte la quantitat, la naturalesa i la sensibilitat de les dades personals, el risc potencial de dany per l'ús o la divulgació no autoritzat de les vostres dades personals, les finalitats per a les quals tractem les vostres dades personals i si podem assolir aquestes finalitats mitjançant altres mitjans i els requisits legals aplicables.

  3. En algunes circumstàncies pots demanar-nos que eliminem les teves dades. En algunes circumstàncies, podem anonimitzar les vostres dades personals (de manera que ja no es puguin associar amb vosaltres) amb finalitats d'investigació o estadístiques, en aquest cas podrem utilitzar aquesta informació de manera indefinida sense cap avís previ.

Els teus drets legals

En determinades circumstàncies, teniu drets en virtut de les lleis de protecció de dades en relació amb les vostres dades personals. Els teus drets són: -  

  • Sol·liciteu accés a les vostres dades personals (coneguda habitualment com a "sol·licitud d'accés a l'interessat"). Això us permet rebre una còpia de les dades personals que tenim sobre vosaltres i comprovar que les estem tractant legalment. 

  • Sol·licita la correcció de les dades personals que tenim sobre tu. Això us permet corregir les dades incompletes o inexactes que tenim sobre vosaltres, tot i que és possible que hàgim de verificar l'exactitud de les dades noves que ens proporcioneu. 

  • Sol·licitar la supressió de les seves dades personals. Això us permet demanar-nos que suprimim o eliminem les dades personals quan no hi hagi cap motiu adequat per continuar processant-les. També tens dret a demanar-nos que eliminem o eliminem les teves dades personals quan hagis exercit amb èxit el teu dret a oposar-te al tractament (vegeu més avall), quan puguem haver processat la vostra informació de manera il·legal o quan estem obligats a esborrar les vostres dades personals per complir amb la legislació local. Tingueu en compte, però, que és possible que no sempre podrem complir la vostra sol·licitud d'esborrament per raons legals específiques que se us notificaran, si escau, en el moment de la vostra sol·licitud. 

  • Oposar-se al tractament de les seves dades personals quan confiem en un interès legítim (o en els d'un tercer) i hi ha alguna cosa sobre la seva situació particular que fa que vulgui oposar-se al tractament per aquest motiu, ja que creieu que afecta els seus aspectes fonamentals. drets i llibertats. També teniu dret a oposar-vos quan estem tractant les vostres dades personals amb finalitats de màrqueting directe. En alguns casos, podem demostrar que tenim motius legítims convincents per processar la vostra informació que anul·len els vostres drets i llibertats. 

  • Sol·licita la restricció del tractament de les teves dades personals. Això us permet demanar-nos que suspendrem el tractament de les vostres dades personals en els casos següents: (a) si voleu que establim l'exactitud de les dades; (b) quan el nostre ús de les dades és il·legal però no voleu que les suprimim; (c) quan necessiteu que conservem les dades encara que ja no les necessitem perquè ho necessiteu per establir, exercir o defensar reclamacions legals; o (d) t'has oposat al nostre ús de les teves dades, però hem de verificar si tenim motius legítims primordials per utilitzar-les. 

  • Sol·licitar la transferència de les teves dades personals a tu o a un tercer. Li proporcionarem a vostè, o a un tercer que hagi escollit, les seves dades personals en un format estructurat, d'ús habitual i llegible per màquina. Tingueu en compte que aquest dret només s'aplica a la informació automatitzada que inicialment vau donar el vostre consentiment perquè utilitzem o quan vam utilitzar la informació per dur a terme un contracte amb vosaltres. 

  • Retirar el consentiment en qualsevol moment en què confiem en el consentiment per tractar les seves dades personals. No obstant això, això no afectarà la licitud de cap tractament realitzat abans de retirar el consentiment. Si retireu el vostre consentiment, és possible que no puguem oferir-vos determinats productes o serveis. T'avisarem si aquest és el cas en el moment que retiris el teu consentiment.  

No haurà de pagar cap quota per accedir a les seves dades personals (ni per exercir cap dels altres drets). Tanmateix, podem cobrar una tarifa raonable si la vostra sol·licitud és clarament infundada, repetitiva o excessiva. Alternativament, podem negar-nos a complir la vostra sol·licitud en aquestes circumstàncies.  

 

És possible que hàgim de demanar-vos informació específica per ajudar-nos a confirmar la vostra identitat i garantir el vostre dret a accedir a les vostres dades personals (o a exercir qualsevol dels vostres altres drets). Aquesta és una mesura de seguretat per garantir que les dades personals no es revelin a cap persona que no tingui dret a rebre-les. També podem contactar amb vostè per demanar-li més informació en relació a la seva sol·licitud per accelerar la nostra resposta.  

 

Intentem respondre a totes les sol·licituds legítimes en el termini d'un mes. De tant en tant, ens pot trigar més d'un mes si la vostra sol·licitud és especialment complexa o si heu fet diverses sol·licituds. En aquest cas, t'avisarem i et mantindrem informat.   

Recordatori sobre  altres llocs web enllaçats al nostre lloc web  

No som responsables de les pràctiques emprades pels llocs web enllaçats al nostre lloc web o des del nostre lloc web ni de la informació o contingut que hi conté. Sovint, els enllaços a altres llocs web es proporcionen únicament com a indicadors d'informació sobre temes que poden ser útils per als usuaris del nostre lloc web.

Si us plau, recordeu que quan utilitzeu un enllaç per anar des del nostre lloc web a un altre lloc web, la nostra Política de privadesa ja no és vigent. La vostra navegació i interacció a qualsevol altre lloc web, inclosos els llocs web, que tinguin un enllaç al nostre lloc web, estan subjectes a les regles i polítiques pròpies d'aquest lloc web. Si us plau, llegiu aquestes regles i polítiques abans de continuar.

El teu consentiment

En utilitzar el nostre lloc web, accepteu la recollida i l'ús de la vostra informació personal tal com es descriu en aquesta Política de privadesa. Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment amb o sense avís.

Opció/Opt-In/Opt-Out

Actualment no enviem cap informació per correu electrònic que requereixi la subscripció dels usuaris. Tanmateix, si això passa en el futur, sempre ho farem  permetre als visitants i usuaris habituals  cancel·lar la subscripció a aquest servei perquè no rebin missatges futurs. Després de cancel·lar la subscripció, deixarem d'enviar els missatges concrets tan aviat com sigui tècnicament possible.

Enquestes 

De tant en tant, el nostre lloc demanarà informació als usuaris mitjançant enquestes. La participació en aquestes enquestes és totalment voluntària i, per tant, l'usuari té l'opció de revelar o no aquesta informació. La informació sol·licitada pot incloure informació de contacte (com ara el nom i  adreça) i informació demogràfica (com ara  codi postal, nivell d'edat).  La informació de l'enquesta s'utilitzarà amb finalitats de seguiment o millora de l'ús i la satisfacció d'aquest lloc i/o dels serveis oferts per la Cirurgia.

Una nota especial sobre els nens

Els nens no són elegibles per utilitzar els nostres serveis sense supervisió i demanem que els nens (menors de 14 anys) no ens enviïn cap informació personal. Si sou menor d'edat, només podeu utilitzar aquest servei amb el permís i l'orientació dels vostres pares o tutors.

Modificacions de polítiques

Podem canviar aquesta Política de privadesa de tant en tant. Si/quan es fan canvis en aquesta política de privadesa, publicarem un avís a la pàgina corresponent per alertar-lo  usuaris.  Publicarem  qualsevol canvi aquí, així que assegureu-vos de comprovar-ho periòdicament. Tanmateix, assegureu-vos que si la Política de privadesa canvia en el futur, no utilitzarem la informació personal que ens heu enviat d'acord amb aquesta Política de privadesa d'una manera que sigui materialment incompatible amb aquesta Política de privadesa, sense el vostre consentiment previ.